Şirince Ana Sayfa - Şirince Haber - Şirince Şiir - İletişim

Açılış sayfanız yapın Sık kullanılanlara Ekle Bize Yazın Sitede Aratınız Sirince_TV İçimizi Acıtan 19 Gerçek! http://arsiv.sirince.net/images/on/10.png  Dayanışma için yıldıza tıklayınız. Devrimci Siteler i ziyaret et
Polis cinayetlerine son! 
Home Ana Sayfa Downloads Dosya İndir Downloads Forum Forums Radyo - Sohbet Sohbet Your Account Hesabım
Ana Menü
 Şirince Menü
 Tanışalım
 Şirince'den
 Oda TV'den 
 Şirince Damar
 Seçmeler
 Şirince Arşivi
 Devrimci Basın
 Bağlantılar
 Konuk Defteri
 Şirince'ye Yaz
 Hosting  
 Şirince Hosting
 Şiir
 Şiirler Anasayfa
 Şiir Ekle
 Bütün Şiirler
 Şair Listesi
 Şair Ekle
 Açıklamalar
 Yazarlar
 Alev Kutluözen
 Ali Solmaz
 Arzu Kır
 Ayhan Tırıç
 Bülent Tekin
 Esen Yel
 İlhan Büyükcebeci
 İsmail Karayılan
 Mahmut Halil Can
 Mürüvvet Yılmaz
 Necmi Otçu
 Nurettin Kurtuluş
 Onur Çağlar
 Sibel Özbudun
 Tamer Uysal
 Temel Demirer
 Turgay Delibalta
 Turgay Usanmaz
 Yavuz Kalkan
 Okuyalım  
 Aşk / Sevgi
 Devrim Tarihi
 Eleştiriler
 Genel Kültür
 Efsaneler
 Sağlık
 Gülelim
 Kadın
 Haberler
 Kitap Tanıtımı
 Şirince'den
 Aşuremiz
 Ansiklopedi
 Eğlence
 Resim, Fotoğraf, E-Kart
 Ayrıntılı E-Kart Sitemiz
 Oyunlar
 Üyeler
 Hesabım
 Mesajlarım
 Üye Listesi
 Şirince Grup
 Paylaşalım
 Tavsiye Et
 MİNİ SOHBET
 İstatistikler
 En iyi 10
 Anketler
 Genel İst.

Siteye toplam hit
Şu ana kadar
19411235
sayfa izlenimi aldık. Başlangıç: Mart 2001

Müzik Dinle

Bağlantılar
Toplam Site: 196
Toplam Kategori:7
Toplam Ziyaret:120244

İsmail Beşikçi..
 www.AhmetKayaFan.n..
 Kızıl Can Yıldız..
 Sol Yayınlar Onlin..
 Turkish Language L..
 Oyunlarla İngilizc..
 Türkçe Dersleri..
 Serkan Engin'e ait..
 Gnoxis..
 Toplum Düşmanı..
 TSİP..
 Evrim Teorisi..
 olhayat..
 Paylaşım Radyo..
 Ortak Paylaşım..

usanmazlar.....
 'Yasak Site'..
 Kızıl Bayrak..
 --Ozan Rap--..
 ÖzgürOkul.Org..
 Turan Dursun Sites..
 yeni özgür haber..
 Yürüyüş..
 Milliyet..
 Eski Şirince..
 Fanatik..
 Alevi Forumu..
 Halkın Sesi TV..
 Anarsi.org..
 Evrensel..

IP bilginiz
Merhaba, Misafir
ip: 3.239.2.192
ispniz: amazonaws.com
Server: compute-1

Şirince Paylaşım :: Başlığı Görüntüle - SABAHIN ALTISINDA UYANMAK
SSS
SSS
Arama
Arama
Üye Listesi
Üye Listesi
Kullanıcı Grupları
Kullanıcı Grupları
Giriş
Giriş
Özel mesaj kontrol?
Özel mesaj kontrol?
Ana Sayfa » Şiir

Yeni Başlık Gönder   Yanıt Gönder
SABAHIN ALTISINDA UYANMAK
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Paylas |
Yazar Mesaj
uygarozan
Şirince
Şirince

MesajTarih: 03 Feb 2012, 2:29 am    Mesaj konusu: SABAHIN ALTISINDA UYANMAK Alıntıyla Yanıt Ver

Alıntı:

SABAHIN ALTISINDA UYANMAK

Uzaktan gelen kuş sesleri
Bir de martıların sesi yokmu?
Bir birine karışan
Yepyeni bir melodiydi sanki
Kulağımda çınlayan
yepyeni umutların başlangıcıydı
Sabahın altısında uyanmak

Levent Seçer

"allesgute" nickiyle sitemize sitemizin şiir bölümüne kendi şiirini gönderen Levent Bey'in yukarıdaki şiirini olduğu gibi -değiştirmeden- burada yayınlamayı uygun buldum.

Şiir hakkındaki düşüncelerimi Levent Bey'le formun bu bölümünde konuşarak açıklamak isterim. Umarım Levent Bey buraya gelerek bize yanıt yazar ve sohbet etme olanağı buluruz.

Dostça selamlar...

Uygar Ozan

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
uygarozan
Şirince
Şirince

MesajTarih: 18 Dec 2015, 11:16 pm    Mesaj konusu: Allesgute'den bize haber önerisi... Alıntıyla Yanıt Ver

Başa dön
uygarozan
Şirince
Şirince

MesajTarih: 18 Dec 2015, 11:22 pm    Mesaj konusu: Bekliyoruz.. Alıntıyla Yanıt Ver

Levent Bey'i hala bekliyoruz. Haberine göre 3. şiir kitabını da "çıkarmış!" Gelse de şu şiirleri ve kiştapları hakkında konuşsak.

Not ve Kuşku: Geleceğini düşünmüyorum. Hatta ben bu kişinin adının önüne Prof. vb. ünvanları ekleyen kompleksli birisi olduğunu düşünüyorum.

Başa dön
uygarozan
Şirince
Şirince

MesajTarih: 09 Mar 2016, 2:34 pm    Mesaj konusu: E-mail ve yanıt Alıntıyla Yanıt Ver

Alıntı:

Gönderenin İsmi: Prof.Dr.Levent Seçer
Gönderenin Emaili: secer@.........
Mesaj: Sayın Uygar Ozan,uzun zamandır yoğun çalışmalarım nedeniyle siteye giremedim.Ancak bu güzel sitenin her kes tarafından okunmasını tanınmasını sağlamakta benim görevim.Sanata kültüre hizmet eden bir çalışmada,ona emek verenleri ödüllendirmekte mutluluk verir insana.Ancak sözleriniz biraz üzdü beni!!!! inşallah bir gün görüşme fırsatı bulursak sizinle paylaşmak buna sevineceğim ama beni üzdünüz kırdınız sayın ozan.Dediğim gibi çok yoğun çalışmalarım nedeniyle inanın sık sık siteye girmem mümkün olmuyor ama ama bundan böyle fırsat buldukça bunu yapacağım iyi çalışmalar.

Levent Bey merhaba,

Sözlerimde bir kuşkunun olduğu doğru. Amacım sizi ya da bir başkasını üzmek değil ama gerçeği öğrenmek.
Şöyle yapalım, siz beni ikna edin, ben sizden sitede herkesin okuması amacıyla sizden özür dileyeyim ve forumda onu yayınlayayım.
Beni ikna etmenizi istediğim konu ile ilgili sorularım:

Hangi üniversiteyi okuyarak bitirdiniz? Mümkünse diplomanızın bir fotokopsini görebilir miyiz?
Adınızın önüne Prof. ve Dr. ünvanlarını hangi üniversitelerden hangi tezlerle aldınız?
Hangi üniversitelerde hangi yıllarda çalıştınız ve ders verdiniz?

Yanıtınızı bekliyorum.

Selamlar,

Uygar Ozan

Not: Levent Bey'e yukarıdaki mektubu e-mail olarak gönderdim ama iki kez geri geldiği için e-mailleri burada yayınlamak zorunda kalıyorum.

Başa dön
uygarozan
Şirince
Şirince

MesajTarih: 17 Mar 2016, 1:44 am    Mesaj konusu: Foruma Yazmak Alıntıyla Yanıt Ver

Levent Bey sizi forum grubuna ekledim.
Örneğin buraya cevap yazabilirsiniz.

Başa dön
uygarozan
Şirince
Şirince

MesajTarih: 22 Mar 2017, 11:58 pm    Mesaj konusu: Sorular havada kaldı. Neden acaba? Alıntıyla Yanıt Ver

Bir yıl bekledik. Sorular havada kaldı. Neden acaba?
Başa dön
uygarozan
Şirince
Şirince

MesajTarih: 04 Mar 2019, 10:53 pm    Mesaj konusu: Yedi yıl sonra... Alıntıyla Yanıt Ver

Yeniden merhaba.

Bu başlık açılalı yedi yıl olmuş. Levent Bey'den yanıt bekleyeli de üç yılı geçmiş. Merak ettik, internete bir bakalım dedik. Levent Bey sağda solda yazılar yazıyor. Kimliğini Wikipedia'ya bile göndermiş, eklemiş.

Kuşkumuzun nedenini hemen söyleyelim. Yukarıdaki şiirler ve bize yazdığı mesajlardan, internetteki yazılarından, kendisi hakkında bir izlenim edindik elbette. Edindiğimiz izlenim kendisinin bırakın profesör olmayı, kullandığı Türkçe ve kültür birikimi ve dil düzeyi bakımından orta düzeyde bir lise mezunu bile olamayacağını söylüyor.

Bizimki bir kuşku elbette. Bu yüzden Levent Bey'i buraya davet ettik, ve "bizi utandır" dedik. Onun buraya bilinçli olarak gelmediğini düşünüyoruz.

İşte bu nedenle yazarı olduğı www.medyasiyaset.com'a e-mail ile Levent Bey'in Profesör olup olmadığından emin olup olmadıklarını sorduk. Onlarda bize e-maille şimdilik konuyu yayın yönetmenine ilettiklerini söylediler.

Bu arada Pan Bebek (panbebek@.... .com) diye birisinden bir e-mail daha aldım. Okuyunca yazanın Levent Bey olduğunu anladım. E-mailin içeriğini olduğu gibi aktarıyorum:

Alıntı:
-------- Gelen mail --------
Konu: Kimsiniz....
Tarih: Mon, 4 Mar 2019 16:15:47 +0000
Gönderen: pan bebek <panbebek>
Kime: uygarozan uygarozan@.... .net

Merhaba , Kim olduğunuzu bilmiyorum, tekrar sizinle yapılan yazışmaya baktığımda öğrendim. Sizin sitenize beğendiğim için şiir yolladım, daha sonra sizin yazdım dediğiniz mailiniz, o sıralarda bilgisayarıma virüs girdiği için iletişim kuramadım sizinle. Ama sizin bana ulaşmak konusunda gösterdiğiniz tavrınız buna çok üzüldüm. Beni bir yargıç edasıyla sorgulamanıza üzüldüm Ozan bey. Bunu başka biçimde bana anlatsaydınız sizinle istediğiniz görüşmeyi yazışmayı yapabilirdik. Ama beni bir hakim edasıyla sorgulamanız olmamış Ozan bey. Ayrıca oraya buraya yazarak kişiliğimle ilgili olumsuz algılar yaratmanız doğru bir davranış değil.

Yani Levent Bey yaza yaza Türkçesinde biraz da olsa ilerleme kaydetmiş. Ama şu anda konu bu değil. Yargıç edasıyla sormuşum da, (bir cümle aşağıda “hakim” edasıyla) buna üzülmüş ve davranışım doğru değilmiş.

Levent Bey öncelikle poliscilik oynayarak bizde bir açık arayarak bu yönden susturma çabanız olmayacaksa bizim kim olduğumuzun önemi yok. Konu biz değil, sizin “Profluğunuz”, gelin burada “Prof.” olduğunuzu kanıtlayın ve bizi utandırın. Sizden ve okurlardan özür dileyelim.

Wikipedia’ya gönderdiğiniz yazıda Asya Üniversitesi’nden bu ünvanı aldığını yazmışsınız.

Bu üniversite nerededir? Bu ünvanı hengi yılda, nerede aldınız?
Komisyonda kimler vardı?
Hangi yıllarda hangi üniversitelerde hangi ünvanlarla dersler verdiniz?
Diplomanız varsa fotokopisini görebilir miyiz?
Kısacası gelin konuşalım.

Size sitemizde bu yazıyı yayınladığımızı e-maille ileteceğiz. Sizin yanıtlarınızı burada belkiyoruz.

Okurlara aşağıda Levent Bey hakkında Wikipedia’da yer alan bilgileri aktarıyorum.

Uygar Ozan

https://tr.wikipedia.org/wiki/Levent_Se%C3%A7er

Başa dön
uygarozan
Şirince
Şirince

MesajTarih: 05 Mar 2019, 1:55 am    Mesaj konusu: Gelen mail Alıntıyla Yanıt Ver

Bana gelen e-maili aşağıya olduğu gibi aktarıyorum.

Alıntı:

-------- Gelen mail --------
Konu: İyi geceler...
Tarih: Mon, 4 Mar 2019 23:48:01 +0000
Gönderen: pan bebek <panbebek>
Kime: uygarozan uygarozan@.... .net

Size mailimde yazdım Ozan bey, bir daha ve son defa gene yazmak istiyorum. Sitenize baktım beğendim, sitenize şiir yazdım sizde ''siiri olduğu gibi koydum ama düşüncelerimi daha sonra yazacağım, levent bey gelse de şiirlerini konuşsak'' diye yazdınız. Bana yazdığınız yazınız elime geçmedi, internetim karartıldığı içinde yazınız geri dönmüş olabilir, daha sonra baktığımda bana ağır sözler söylemişsiniz buna hakkınız varmı? '' neden gelmiyor kaçıyor gelmeyecek gibi sözlerle'' Neden kaçayım bunu anlamadım, benim kendime ayıracak zamanım yok size istediğiniz anda dönemem diye düşündüm. Yurt dışında yaşamanın zorluklarını biliyorsunuz sizde, keşke başından hakaret etmeyip daha farklı biçimde yaklaşsaydınız sizinle konuşma paylaşma fırsatı bulurduk. Ama sizin yaptığınız doğru bir davranış mıydı Ozan bey? Türkçemi dilimi beğenmeyebilirsiniz, ama kişilik haklarıma hakeret etme hakınız var mı? Bir insanın sahip olmadığı payeleri adının önünde kullanmasının suç olduğunu bilecek olgunluktayım. Hala '' gelen bir mail vardı, ama hemen anladım yazı tarzından levent beyin'' diyorsunuz, '' bir bakalım ne yapıyor neler yapmış diye'' Benim eğitim düzeyim, yazı tarzım yazı dilim ve kişiliğime hakaret tarzında davranmanızı doğru bulmadım. Ben sizin yaptığınız gibi, size aynı şekilde hakaret ve saygısızlık etmeden son defa yanıt veriyorum, bana tel. verin konuşalım, ya da nerede olursam olayım gelirim, dosyamla, belgelerimle, payelerimle, resmi belgelerimle gelirim nerede olursanız olun gelirim. Ama yayın yoluyla birine hakaret tarzında yazı yazmanız hoş değil, bunun yayıncılık yaptığınız için sorumluluğunu siz benden daha iyi bilirsiniz. Şu andan itibaren bir daha yapmayın, ben eğitim kültür sanat dolayısıyla şiire emek verdiğinizi düşünerek size destek olmak istedim, beğenmediniz yada hoşunuza gitmedi hatalarım vardı. Türkçemi dilimi yanlış kullandım olabilir bunu eleştirebilirsiniz, ama hakaret etmeye hakınız olmadığını düşünüyorum Ozan bey. Ben söyleyeceklerimi söyledim size bir daha yazmayacağım. iyi geceler...Levent

Levent Bey, yukarıda yazdıklarınız, anlayana çok şey anlatıyor. Sizin bir yere gelmeniz ya da karşılıklı görüşme yapmak falan gerekmiyor. Biz dedektif bürosu falan değiliz, yaşama ve politikaya ilişkin dürüstlüğü, ilkeli olmayı erdem bilen insanlarız. Hepsi bu.
Soruları yukarıda sorduk, konuya ilişkin bilgi ve belgeleri sunmanız zor olmasa gerekti ama görünüşe göre bunu burada ve e-maille halledemeyeceğiz diye düşünüyorum.

Evet, uzatmanın da gereği yok artık. Siz bilgi belge göndermediğiniz sürece biz de size yazmayız. Bu konu da burada kapanmış olur. Okurlarımızdan da "arif olan anlar" diyelim ve yargılamayı onlara bırakalım.

Umarız buradaki gelişmeler size olumlu etkiler sunar ve yaşamınıza ve internetteki uğraşlarınızda olumlu değişikliklere yol açar.

Uygar Ozan

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Yanıt Gönder    Ana Sayfa » Şiir Tüm saatler GMT +1 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara yanıt veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

phpBB Tema: iOptional, nukemods.com

Bu resmi görmeniz için 'flash player' iniz olmalş...
© w w w . s i r i n c e . n e t 1999-2008 Bütün hakları saklı Degildir!

Sitemiz katılımcıların düşüncelerini düşünce özgürlüğü ortamında paylaştığı bir sitedir.
Yazılan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir. Sitemizdeki her türlü materyal kullanılabilir. Lütfen sitemizi kaynak gösteriniz.
Web site engine's code is from PHP-Nuke
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye