Tarih: 07 Aug 2004, 3:31 pm Mesaj konusu: Eren KAYA'yi kim oldurdu ?
Gecen hafta olen partizan aktivisti Eren KAYA ya da bilinen ismiyle Ismail i kim ? neden ? oldurdu ?
Polis'in intihar suphesi uzerinde durmasi Paritizancilarinda bu supheyi hemen evet intihardir diye kabullenmeleri dikkat cekici bir nokta.. ama ismail in bana bir sey olursa diye soyledigi bir kac sey ve akibetinde gelisen olaylar onun tam bir mafya-istihbaharat orgutu tarafindan cezalandirildigi suphesini yogunlastiriyor.
1,5 ay once eski TKP/ML uyesi Coskun adli kisiyi ya da onun adamlarindan birini ayagindan vuran ismail ( ya da orda bulunmasi) yuzunden basi dertteydi. Kimdi bu Coskun isimli kisi bir zamanlar Paris de Sarp Kuray la uyusturucu pazarini paylasmak icin kavga eden biriydi.
ama ismail onlarla alakasi surda kuruluyordu. Orgute finasman saglamak icin kara isler yapan eskilerden harac almak dan bahsediyordu. Orgutu onu bu isle sorumlu kilmis olmali ki o da Coskun adli sahisi ya da adamlarindan birini ( ?) ayagindan vurdu. sonrasinda orgutu guvenligini saglayamadigi icin cezalandirildi ..
kisacasi Eren KAYA (ismail) intihar etmedi olduruldu. onu oldurenler ortalikta geziniyorlar ve de devam edecekler bu kisilerin istihbaharat orgutleriyle iliskileri oldugu bilinmekte ismail olumude tam onlarin kullandigi yontemle ortadan kaldirildi.
Butun dunyasi devrimcileri sevmekle ve devrimci mucadele verme kaygisinda olan Eren daha 20 yasinda aramizdan ayrildi. Suclu aramaya gerek yok suclular aramizda zaten.
Arkadaslari.........
_________________ Sitemize üyeliği iptal edildi. Açıklamalar pano-forumda....
Şirince Paylaşım
Tarih: 08 Aug 2004, 11:40 am Mesaj konusu: istanbulindymedia dan aktarma
EREN KAYA TKP/MLnin KİRLİ İLİŞKİLERİNİN KURBANI OL
gönderen: isyan Saturday August 07, 2004 at 01:21 PM
EREN KAYA TKP/MLnin KİRLİ İLİŞKİLERİNİN KURBANI OLMUŞTUR
Hatırlanacağı gibi kendisne TKP/ML diyen akım daha önceki yıllarda eroin ticareteri işine girişmiş ve ayrılık sürecinde bu olay açığa çıkmıştı.Bu akım için amaca gitmede herşey mubah olacak ki yılların ardında bu aynı akım mafyada parasızdırmak ve bu kirli parayla örgüte silah almak için harekete geçmiş ve Eren Kaya eski TKP/MLnin MK üyesi olan Coşkun denilen -ama esas adı Hüseyin Balkır olan uyuşturucu ticaretinde baron haline gelmiş olan kişi Fransada büyük mafya örgütü kurmuş ve bir dönemler devrimci mücadelede edindiği yetenekleri kirli iler içinkullananabu kişi devrimcilerin yüz karası olarak ortalıkta dolaşmaktadır.TKP/ML daha öncede Coşkunda haraç alamaya kalkışmış ve vermediğinden dolayı kan davası güdüyorlardı.
TKP/ML iyi bir devrimciyi mafyalarla çatışma içine itip ve ardında sahip çıkmayarak ne kadar devrimci değerlere sahip olduğunu ortaya koymuştur.Mafyacı vekirli ilişkilerden para toparlayarak devrimcilik yapma olumsuzluğu terkedilmeli ve halka verilen devrimci sözlere bağlı kalınmalıdır.devrimci saflarda devrimciik adınamaftyacılık ve kirlik yapmayakarşı koyalım ve yozlaşma ve çürümeye karşı inatla savaşalım.
Şirince Paylaşım
Parti ve devrim şehitleri, onurumuz ve namusumuzdur. Onların düşman tarafından karalanmaları ve kullanılmaya çalışılmalarına karşı son derece hassas olmak durumundayız. Aynı şekilde mücadele kaçkınları tarafından sahiplenilme sahtekarlıkları da bizi yaralar. Birileri yoldaşlarımızın aziz hatıralarına saygısızlık ederek böyle bir propaganda yürütmeye kalkıyorsa buna sessiz kalmamız düşünülemez. Bu konudaki hassasiyetimizi tarihimizdeki çok sayıda pratiğimizle gösterdik. Bundan sonra da göstereceğimize kimsenin şüphesi olmamalıdır.
Tarih: 22 Aug 2004, 10:01 pm Mesaj konusu: Elestiri ve ozelestiri
Bizimkiler hic bir zaman ogrenemiyecekler bu iki kavrami aslinda ogrenmemek icinde elinden geleni yapiyorlar... birisi elestiri yaptimi hemen ajan,mucadele kackini vs... sen ne kadar mucadele verdin ki konusurssun sanalda kimin kim oldugu belli degil... insanlarin mucadele kackini oldugu ideasini neye gore belirliyorsun... ulusal solcu seni ... beyninde ulke sinirlair gibi dar bir alanda oldugu kesin... eline bir kac kitap alda oku o Marx i Engelsi ya da Darwini oku bilmeden savuna savuna bu hale getirdiniz zaten mucadeleyi... Bu arada Eren ogle buyuk devrimci falan da degildi.. hatta kagit uzerinde onu dernek faliyeterinden bile silindi ... kakip aciklama yapilacagina birilerine ajan provakator demeyin ...
Ne marxistsiniz ne de Leninist sizden olsa olsa.... bosfer
Şirince Paylaşım
Tarih: 23 Aug 2004, 1:35 pm Mesaj konusu: Tüm Devrimci Demorat kamuoyuna.
Arkadaşlar,
Devrime gonul vermiş TÜM ARKADAŞLAR.
Biz bir canımızı kaybettik.. O sonderece durust ve devrimci mücadeleye gönül vermiş bir devrimciydi.. Ölüm ansızın kapısını çaldı ve o gözlerinde binlerce düş ve devrim, parti sevgisiyle toprağa düştü..
Şimdi birileri kalkmış ve henuz hiç birşey netleşmeden onun ölümüne bir komplo teorisi yaparak başta Partimiz TKP/ML`yi sonrasında ise Tüm türkiye DEVRİMCİ HAREKETİNİ şaibe altında bırakarak, düşmanın piskolojik saldırısına subjektif bir kuvvet katmaya çalışıyor.. Tasfiye ve Telimiyet dalgasında Erenin ölümünü tasfiyenin ve teslimiyetin ortak zeminine bir taş koymak için kullanan bu unsurlar bu ve bu gibi forumlarda yeni değillerdir..
Yarın oburgun tum gercekler ortaya çıkacaktır, cunku gercekler devrimcidir ve gerçekleri örtemeye çalışan hiç bir zihniyet yaşamamıştır ki bizimde ortak mücadelemiz öyle veya böyle bundan dolayı değilmidir? Gerçekler ortaya çıktığında eğer suçlu olanlar varsa elbetteki cezalarını bulacaktır. Fakat henuz birşey ortada değildir. ortada olan birşey varsa genç bir devrimci toprağa düşmüştür ve daha kanı yerdedir kurumamıştır. Birileride bilinçli bir şekilde bu olaydan rant yemeye ve partimizi, devrimci hareketinin bir bütününü zan altında bırakmaya çalışmaktadır..
Sizlerden beklentim, Tasfiye ve Teslimiyetin kol gezdiği bir dönemde, bu sanal ,örgütlü-provakator parçacıklarına ödün vermemenizdir. Tüm devrime gönül vermiş insanlar olarak zaten zorlu bir süreçten geçmekteyiz. Geçtiğimiz bu sureç birbirimize kenetlenmemizi ve bu turden devrim kaçkını, provakator-ajan bozmasını bertaraf etmemizi emrediyor.. Bizler artık bu magazinsel tam anlamıyla asparagas temelli savaşları yiyecek yaşı çoktan atlattık ve artık bunların bu boş oyunları bize vız gelmelidir.
Görüşlerimiz ve düşüncelerimiz nekadar ayrı olursa olsun veya öyle söylenirse söylendin düşünce olarak ortak olduğumuz binlerce nokta ve en önemlisi ışıklı bir yol mevcuttur. Kurtuluşu için şehit düştüğümüz halk aynı halktır. Böyle insanlara dedikoducu sanal ajan-provakatorlere pirim vermememiz dahası onları bu tur sanal yerlerde bile mahkum etmemiz tarihin bize yüklediği görevlerdendir.. Sizce Marks, boyle komplo teorileri yazıp, ölen birinin ailesini annesini kardeşini deşifre eden biri için ne derdi? veya Lenin? yada Stalin? Marksın kızı Engelsi anlatırken Engelsin en nefret ettiği şeyin samimi ve dürüst olamayn insanlar olduğunu söyler, onlara hiç acıması olmadığınıda ekler.. Mao ise dürüst olamayn insanları sıralarken bu gibi insanları japon emperyalizminin ülkedeki temsilcisi Çan kay-şek'e benzetir. Dolayısıyla bizlerinde bu dürüst olmayan memur parçacıkarına, ezik insan artıklarına vereceğimiz tek cevap, "Kendi çöplüğünüze dönün" olmalıdır.
Evet dostlar, Ereni kaybettik. Suçlu varsada yer gök birleşse cezasını bulacaktır..Hiç birşey belli olmadan devrime kara çalan bu tipler ise gereken cevabını alacaktır.. Almasıda arkadaşlarında bahsettiği hayatın diyalektiği gereğidir. Bizler bunların nasıl boylece aşşalık yalanları uydura bildiklerini bunlarıda Erenin ailesi ve kardeşiyle sağlam zemine oturtmaya çalıştıklarına hayretle bakıyoruz. Hani diyelimki Erenin ailesi veya kardeşinin kim olduğunu biliyor bunlar peki bununla bunların komplo teorin gerçeklik payımı buluyor? Bunu basit bir istihbaratçının bulabilmesi çok doğaldırki bu tiplerin yazış tarzı da dahası düşünüş tarzı, çaylak bir istihbaratçı gibi andavalca işliyor..
Bu ve bu gibi forumlarda Türkiye devrimci hareketinin hangi örgütüne saldırı olursa olsun karşı durmalıyız.. Eleştiri-özeleştiri sınırlarını aşan yazıları kale almamalıyız.. Dahası forumun yetkililerine yazılı çağrıda bulunmalıyız.. Buda yetmemişse redhack denen grubun yaptığını yapmalıyız.. Bizler bir bütünüz ve bu gibi ajanların yazılarına pirim vermemek bütünlüğümüzün ve çokça bahsettiğimiz dayanışmanın gereğidir.. Kendini devrime adamış bir insanın ölümü arkasından onu madde bağımlılığla suçlayan bu tipler deyim yerindeyse alçaldıkça alçalıyorlar.. soruyorum iddalarının tekini ispatlayacak durumdalarmı.. Elbetteki hayır cunku Eren madde bağımlılarının bu maddeleri bırakmaları için defalarca uğraşmış madde satıcılarınında amansız duşmanı olmuştur. Bu idda Marksın hitlerin kardeşi olduğu gibi bir palavra ile aynı duzeyde olan bir palavradır.. Bizce bunu yazanların tek niyeti partimiz şahsında Türkiye Devrimci Hareketine bir kara çalıp, Hurriyet gazetesi misali magazinsel alçakça puntolarla "gençler kandırılıyor" masalınına destek vermektir.. Gençler kandırılıyormu? hayır gençler aynı Eren yoldaşın yaptığı gibi Tasfiye ve Teslimiyet rüzgarına karşı duruyor ve elinde tuttuğu bayrağı gelecek nessillere taşımaya çalısıyor.. İşte bu gerçek olandır. "Bizi diri diri yaktılar" diyen arkadasın ardından "kendilerini yaktılar" diye manupulasyona uğratan manupule masasının bir oyunudur bu Eren ile ilgili saprtıma.. Cunku aynı bu ve benzer olaylardaki gibi sığındıkları Ekranın arkasından HİÇ BİR ŞEY ISPATLAYACAK DURUMDA DEĞİLLERDİR. işte bir gerçekte budur.
Ozetleyecek olursa, Devrimciler, Dostlar, Eren iyisiyle kotusuyle bizim yoldaşımızdı.. Onun devrimci mucadeleye neler kattığını ve kişiliğini herkez iyi bilmektedir.. onun daha yuzunu bilmeyip onu tanımayan insanlara onu boyle anlatıp insanları devrimci mucadeleden soğutmaya çalışan bu unsurlara prim vermemek görevimiz olmalıdır. Verilecek bir hesap varsa zaten muhatabı olan partimiz verecektir.. Ama şimdilik onumuzde duran gorev, onu ve ailesini karalayan bu tiplere devrimci tavrımızı koymaktır..
Devrimci Selamlar
Kardeşi..
OYNANAN OYUNLARA İZİN VERMEYELİM!
KAHROLSUN KOMPLOCULUK!
KAHROLSUN AJAN PROVAKATORLER VE ONLARIN KOKUŞMUŞ YALANLARI!
Eren KAYA ÖLÜMSÜZDÜR.!!!!
YAŞASIN DEVRİMCİ DAYANIŞMA!!!!!!
YAŞASIN PARTİMİZ TKP/ML!!!!!!
Tarih: 23 Aug 2004, 7:43 pm Mesaj konusu: sacmalamakta diz boyu
Bakiyorumda insanlarin soylemediklerinide ekliyerek kara caliyorsunuz... Kim Eren'nin madde bagimlisi oldugunu soyledi ? bunu senin yazdiklarindan ogreniyoruz. Eren turkiye de HADEP (o zaman kapatilmamisti) sempatizyani bir gencti Fransa da sizlerle tanisti.Devrimcilige gonul vermis onun icin caba sarf eden anti-fasist bir genc arkadasimizdi..(anneside devrimci demokrasi gazetesi okuru idi , teyzesi isci koylu semp.) Olumune sizlerden daha cok uzuldugumuzu belirtmek isteriz. TKP/ML nin ne oldugu ayrilik doneminde ortaya cikmsitir karsilikli tartismalarda.. ayrica oteki TKP(ML) simdiki MKP nin yayinladigi kitaplara bir goz atmanizi rica edecem.kalkip palavra sikan yok ortada onun agzidan duyduklarimizi aktardik... Saklanmasi gerekirken onu Paris e cagiran kimdir ? kimligini desifre eden kimdir ? daha guvenli bir yere yonlendirmek istedigimiz halde orgut halletti dedikten sonra 15 gun sonra olum haberi aldigimiz arkadasimizin olumunde kimler sorumludur ? kimse ajanlik falan yapmiyor kimse devrimci harekete pok atmiyor ... ortaligi karistiran tkp/ML adina yazi yazdigini idea edenlerdir.. sunu soylemeliyim ki Partizan adina ve o yapinin aciklamasidir diyecegim tek sey kendi siteerinde ve yayin organlarinda yayinlayacaklari bildiri veya aciklamadir.. onun disinda bir orgut ismini forum sayfalarina yazmakla (genellikle sempatizyanlar) o orgutu baglamadigini ve benim ayrica bu yaziyi okuyan insanlari baglamadigini belirtmek isterim.
siyaseti bilmeyen insanlar degiliz, bu forumda vede ayrica istanbul.indymedia sitesinde ( oraya polisde bazi yazilar birakmaktadir) yazilanlar bireyleri baglar.... o yuzden yazi yazarken orgut ismini kullanmayiniz. o ismi ancak o orgutun Merkez Komitesinin bilgisi dahilinde siyasi buro ya da olay yurtdisinda gerceklestigi icin YDK-mk si karar verebilir.
artik daha fazla sacmalamayin. Ve Eren'i bari mezarinda rahat birakin.
Şirince Paylaşım
Tarih: 26 Aug 2004, 1:07 pm Mesaj konusu: aptallıkta diz boyu..
eğer, indymedia sitesine bukadarsan bu konuyu başlatan pisliklerin orda erene boyle bok attiği görürsün.. Sen dahil kimsenin eren hakkında konusmaya yetkisi yok.. yiyen varsa reel de gelir konusursunuz.. artık sabrım taştı.. elbet bulacak bu adi ajan parçacıklarını.. Sizler partimize leke atmanın cezasını çok ağır ödeyeceksiniz.. sanal ajanlar sizi..
Eren KAYA Kavgamızda yaşıyor..
Aşallık sanal provakator ajan parçalarına geçit yok...
yaşasın Partimiz TKP/ML
No: duyarlı insanlar benim yazımı ve arkadaşın yazısını okudugunda bunların ne mal oldugu ortaya çıkacaktır..
:evil: ben tkp\ml nin bu konuda bir aciklama yapacagini hic sanmiyorum.erenin olum sebebi ise tkp\ml nin o bolgedeki kirli iliskilerinin sonucu olmustur.eren oldurulerek digerlerine bir mesaj verilmek istendi.ereni isteselerdi cok iyi korunabilirlerdi.sadece bir kisiye silah vermekle o kisi korunmus sayilmaz.en kizdigim konubu olayin intahar olarak halka soylenmesi.soyle bir aciklama yapilabilirdi su anda kesin bir bilgi yok olay polis tarafindan arastiriliyor.ayrica kardesi bile bu oyuna alet oluyorsa utanmasi lazim.
Dunya'nin neresine bakilirsa eski yanlisliklarin cezalandirildigini gosteren hukumler goruluyor.Eger bu kadar yildir devrimcilik adina hala oldugumuz yerde hatta kismen gerilere savruluyorsak sapkamizi onumuze alip dusunmeliyiz hata nerede diye.devrimci dusmani haline gelen eski solcular (huseyin balkir ve sarp kuray)soyle bir dusunun bunun caresi yokmu?bunun ilk sebebi devrimciligi maceracilik sanan(ne dusunce!)daha sonra 12 eylul darbesiyle birlikte cop sepetine (avrupaya)atildilar.zaman hukmunu veriyor degil zaman ocunude aliyor.ileriye gitmek geriyle olan bagi koparmak degildir.geri her zaman kotu degildir.nitekim ileride her zaman iyi degildir.iyide olsa,kotude olsa yok edilemiyecek olan "ileri" ve "geri" butun olarak biziz.birbirimizle tartisirken eger bir hatasini goruyorsak uyarmaliyiz direk sen ajansin demek yanlistir.arkadaslar busiteye sadece devrimci insanlar degil cok siradan insanlarda giriyor lutfen imajimizi kotu gostermeyelim tartisiyor isek seviyeli tartisalim
selamlar
Tarih: 02 Sep 2004, 9:31 pm Mesaj konusu: Zaman her seyin bir ilaci
Zamana birakmak lazim bu konuyu olayda soru isaretleri cok ...
sucluyu TKP/ML olarak gostermekte cok yanlis ... Eren Gerilladan dondukten sonra kendini toparlayamamisti ...
isin ilginc yani Polis in hala otopsi raporunu aciklamamis olmasi .. ya polis birilerini kovaliyor ya da kolluyor... belkide Partizan intikami kendisi alacak.. zamana birakalim en iyisi biz ..
Şirince Paylaşım
zamana birakmak konusunda haklisin.polisin otopsi raporunu aciklayip aciklamadigini bilmiyorum ama polis olayin pesinde oldugu icin herhangi bir aciklama yapmaz.ayrica intahar olsa hemen soylerlerdi.
bence olay kesinlikle intahar degil.o bolgedeki arkadaslarla yaptigim telefon konusmasinda erenin diz cokturulerek olduruldugunu soylediler.ayrica surekli iki kisinin takip ettigini soylediler.olayin karanlik noktalari cok.benimkiler sadece tahmin kesin yani yok
dostlukla
Körler sağırlar birbirini ağırlar..
Noir-Rouge ve marlen. Sizler hem kanıtsız suçlamalarda bulunuyorsunuz ayrıca, dedikodu yapmış oluyorsunuz. Yaptığınız hiç hoş değil. Devrimci tavırla bağdaşmıyor. Ben TKP/ML'li değilim ama yukarıda size verilen yanıtlarda gerekenler söylenmiş.
eger indymedia sitesine girersen akrabasinin yapmis oldugu aciklama var .hicbir dayanagi olmayan aciklamalar degil.bu anlatilanlar akrabasin kendi dilinden.
Tarih: 06 Sep 2004, 10:55 pm Mesaj konusu: Kapatin o BOK cenenizi
Evet bir limitim vardi onu tasirdiniz kufurlu konusacagim ve ozelestirisi icinde kufur edecegim sizlere ... Devrimcilik yapmamis devrimci zoru gormemis kisiler geziniyor... Devrimciligi kendi tekkellerinde sanan koylu kafali soytarilar geziyor ortalikta... EREN nezdinde bok atmayida birakin artik akrabasi falan beni ilgilendirmez hic bir sey EREN i geri getirmeyecek biz anilariyla avunurken sizler rahatsiz etmeyin artik bizi... kapatin o bok cenenizi her yerinden salyalar akiyor.. bir de beni tanimadan beni devrimcilere bok atmakla suclayan zavallilar var keske bie gun iskenceden gecse devrimci zor yasasa o zaman duracagi yeri cok merak ediyorum. kendi icinde bile tutarli olamayan insaciklar toplulugu Nazimin da deyimiyle
Akrep gibisiniz Akrep gibi Soguk ve karanlik ..
...
bir degil bin degil milyonlarcasiniz Maglesef
Şirince Paylaşım
Bay ANARŞİŞT.....
Senin suyun kaynadı.... Siteden üyeliğinin silinmesini istiyordun. Bir anlamda istediğin oluyorda. Yanlız senin isteğinle değil; bu sitece yakışır kafa yapısına, konuşma tarzına ve ahlakına sahip olmadığın için resmen üyelikten atılıyorsun...
Al işte sana ANARŞİTÇE bir tavır....
sen hangi hakla korler ve sagirlar birbirini karsilar diyorsun.eger sen okuma ve anlama ozurluysen suc benim degil.ben anlattiklarimin kesin olmadigini soyledim.dedikodu yaptigimi neye gore ima ediyorsun.daha uzun yazmak istiyordum ama degmez
Öncelikle bu site yanlızca emepliler tarafından yapılmıyor bunu bil. Tüm devrimcileri ve katılımcıları kucaklıyor. Sitemizde paylaşımcılar düşünce ve sağlıklı kaynaklardan edindikleri bilgileri, (senin yaptığın gibi aslı olmayan ya da olan ama kulaktan dolma bilgileri değil...) diğer paylaşımcılarla özgürce paylaşabiliyor ve aktarıyorlar. Ve böylece sirince can buluyor. Sitenin oluşmasında emeği geçen, haber vs... gönderen her üyenin siteyi sahiplenmek gibi bir hakkı vardır. Sitemiz birinin ya da bir kaç insanın tekelinde değildir. Sitemiz toplumsallaşmıştır... Bu birdi.
''sen hangi hakla korler ve sagirlar birbirini karsilar diyorsun.'' demişsin. Bunu soracağım ''MERCİ'' tabii ki sen değilsin. Kendi hak ve özgürlüklerim çerçevesinde bu hakkı ben kendi kendime vermişim zaten... Bu sözlerin oldukça komikti... :)
''eger sen okuma ve anlama ozurluysen suc benim degil.ben anlattiklarimin kesin olmadigini soyledim.dedikodu yaptigimi neye gore ima ediyorsun.'' demişsin...Bak şimdi daha da komiksin. Neden mi?
Kesin olmadığını yazdığını açıkça söylediğin bilgileri, toplumsal içerikli bir sitede yazmayı nasıl düşünürsün? Bilgiler kesin değil ve sen doğruluğundan emin olmadığın bazı söylendileri insanlara aktarıyorsun. Bu dedikodu değil de nedir? Doğruluğundan emin olduğun bilgileri yazmış olsaydın ve bu bilgileri nereden aldığına dair bizimde bu bilgileri doğduğu yerden okuma sansımız olsaydı daha akıllıca bir yöntem olacaktı ve buna bilgi aktarımı diyecektik. Dedikodu yaptığını idda etmiyecektik. Üzgünüm ama senin bu yaptığına ne denir? Ben biliyorum da sen bir daha düşün...
Siteden üyeliğinin silinmesi istemissin. Tabii ki olur. Bu senin en doğal hakkın. (nick'in kalacak. Çünkü nick silinince ilgili takma isme bağlı yazılarda siliniyor. )
oncelikle kaydimi silmemissiniz onemli degil.gunesin altinda yeni bir sey yok lafini arastir emin ol kendini bulucaksin.ayrica benim icin stalinin hangi eserinden alinti yapacaksin? ben senin icin buldum ama leninden "sol komunizm bir cocukluk hastaligi" oku emin ol kendi dusunce yapini bulacaksin
dostlukla
Bu yapından dolayı seninle konuşmak olanaksız anlaşıldı. Sana sorulan sorulara karşındaki insanları küçümser tarzda yanıt yazarak mı yardımcı oluyorsun marlen?
Ayrıca bu cümleyi böyle tek başına yazarsan ve öncesinde her hangi bir yazı olmadan emin ol diğer paylaşımcılarda aynı tepkiyi gösterirlerdi. Öncesinde bir kaç cümle bir şeyler yazmış olsaydın ve sonra bu alımlı cümleyi ekkleseydin emin ol anlaşılır olacaktın...
''oncelikle kaydimi silmemissiniz onemli degil.'' demişsin. Senden yanıt gelmeden üyeliğini silemezdik. Anlaşılan şirince'den üyeliğinin silinmesini gerçekten istiyorsun. Tamam, az sonra balacağım...
Benim düşünce yapıma yakışır cümleyi söyleyecek ağız sen olamazsın, bunu ciddiye almıyorum söylediğin cümleyi.
Herkese mrbalar.Ben Ereni cok yakindan taniyordum ama ne yazik'ki tanidigim insani yazilarinizda bulamadim.Herkes parti'nin veya baska seylerin mahkemesini yapar gibi davraniyor...Ereni seven onu guzellik ile anar.Onu sevdiginizi soyluyorsunuz peki gidip mezarina ve vuruldu yere cicek koyan varmi? Sen nerden ciktin diye soruyorsunuzdur kendi kendinize?Ben parti islerinden anlamam,anlamak'ta istemiyorum sadece Ereni harcadiklarini biliyorum.Onun bir ailesi vardi birde sevdigi vardi ama Ereni ayirdilar sevdigi insanlardan ondan sonra da zaten Ereni kullanmak daha kolaydi tabiki.Kimseye camur atmiyorum zaten herkes ne yaptigini cok iyi biliyor...Simdi sizden sadece bir istegim var bizi yane Ereni gercekten sevenleri rahat birakin ki rahat'ca analim...Oda mezarinda rahat uyusun bare orada rahat birakin. Evet utanmadan soyluyorum o insani sevdim ben oda beni ve bizi ayiranlar ve onu vuranlar elbet bir gun cezalarini bulacaklar.Simdi ailesini ve kiz kardesini dusunerek lutfen o tertemiz insani kirletmeyin'ki ailesi duzgun bir yasam surdursun zaten perisan herkes.Eren gibi yok olamazda ve Eren icin gercek bir devrimci degildi diyenlere sadece cevabim bu olacak:siz onun kadar ola bildinizmi?Butun sevdiklerinizi arkanizda birakarak cekip gide bilirmisiniz???Eren gercek sevgiyi bizlerin yaninda buluyordu gozleri guluyordu...Onu dizlerinin uzerine koyup vuranlar'da diz ustunde geberip gideceklerdir...Eren gibi bir insani sevdigim icin gurur duyorum.
EREN CANIMIZDA KANIMIZDA KALBIMIZDESIN...
SENI GERCEKTEN SEVENLER SANA OLAN SEVGIMIZ SENI KALBIMIZDE YASATIYOR
Eren'in yazdigi siirlerden birtanesi onun icinin ne kadar iyi oldugunu gosteriyor:
Yuregimiz'de umutla dustuk hasretin pesine
Sira daglar yol oldu sevdamiza
Koyaklar mekan oldu kavgamiza
Doruklar mezar oldu sahin yureklilerimize
Ve simdi gidiyoruz,artik sira bizde...
Tarih: 10 May 2005, 10:36 pm Mesaj konusu: Merhaba,
Sevgili "Sevdim",
Yazıklarından seni anladık. Şirince'den kimsenin Eren'e bir lafı olmadı, olmaz da. Tam aksine bizler yüreğinde devrim ateşi olarak yere düşmüş her devrimciyi saygı ile anıyoruz, anarız.
Forum başlığını açarak ortalığı karıştıran vatandaş ile ilgili olarak sitemiz gerekeni yaptı ama yazılanlar kaldı tabii ki.
Forumda yazılanların akışından sitemizin tavrı ortaya çıkar.
Sana inanıyoruz, duygularına ve inançlarına saygı duyuyoruz.
Şirince'ye hoşgeldin, burasının senin de yerin olduğunu düşünüyoruz.
mrba uygar ozan.Ben bu siteye sadece sacmaliyan insanlara cevap yazmak icin yazildim.Ben orgutlu degilim ama devrimcilere guvenim ve saygim sonsuzdur asla onlara camur atmak istemem.Ben sadece Eren'in cok guzel ve temiz bir insan oldugunu soylemek istedim ve umarim butun insanlar devrimci olsun olmasin onun gibi olurlar.
EREN KALBIMIZIN EN GUZEL VE DERIN YERINDE YASIYOR...
Herkese hoscakal bir daha yazacagimi zan etmiyorum soylemek istedigimi soyledim ve soylenen sacmaliklar ciddiye alinacak sozler degil.
sitenin ismine gore hicte sirin degilsin.ayrica bi sitenin emepliler tarafindan yapildigini bilseydim hic kayit olmazdim.uyeligimin iptalini istiyorum
Marlen adlı arkadaşa :
Öncelikle ben emepli değilim Türk kökenliyim ve hiçbir siyasi partiyle diyalogum,ilgim alakam yok.3 yıldır bu sitenin üyesiyim ve ben şahsım adına söyliyeyim ki sitemizde hiçbir zaman ayrımcılık yapılmamıştır,her türlü düşünceye saygı kuralları çerçevesinde hoşgörüyle bakılmıştır.O yüzden sizin emepliler tanımınızı kabul etmiyorum,bizler paylaşım dostluğu adı altında hangi köken ve fragmandan olursa olsun bir bütün olarak diyalog ve saygıyla bir bütünüz.
BARIŞ VE HUZUR İstiyoruz.
arkadaslar eren benım çok yakın bı akrabam allah mekanını cennet etsın devrımcı degıldı dıyenler kendılerıne baksınlar tanıdıgım en durust dogru devrımcıydı ben devrımcı olmadıgım halde ımrenıyorum ona
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara yanıt veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz katılımcıların düşüncelerini düşünce özgürlüğü ortamında paylaştığı bir sitedir. Yazılan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir. Sitemizdeki her türlü materyal kullanılabilir. Lütfen sitemizi
kaynak gösteriniz.
Web site engine's code is from PHP-Nuke Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye